Exchange Calculator
EXTRA EXTRA
İstədiyiniz vaxt, istədiyiniz məkandan alış-veriş edin.

ASB və Bazarstore-un birgə layihəsidir

Bu kartı əldə etməklə siz həm TAKSİT, həm BONUS, həm ENDİRİM, həm də KREDİT kartına sahib olacaqsınız! Bu kart sayəsində kredit limitinizdən yararlana, alış-veriş məbləğini hissə-hissə ödəyə, etdiyiniz hər alış- verişdən bonuslar qazana, endirim kampaniyalarından faydalana biləcəksiniz.

Super Extra Kart – kredit kartıdır!
Ona görə də, bu kartın borc öhdəlikləri digər kredit kartlarındakı kimidir.

• bankın tərəfdaşı olan şirkətlərin əməkdaşlarına veriləcək! Hansı ki, o şirkətlər uzun illərdir ki, ASB ilə əməkdaşlıq edir və onların əməkdaşları azı 1 ildir ki, öz əməkhaqlarını bankın maaş kartları ilə alırlar.
  • ödənişsizdir! Onu heç bir ödəniş etmədən əldə edə bilərsiniz!
  • gəlirlərinizə uyğun olaraq verilir! Yəni, bu kartda Sizə əməkhaqqınıza uyğun kredit limiti təqdim olunacaq!

TAKSİTLƏNDİRMƏ – çox rahatdır!
Super Extra Kartınızı təqdim edərkən bu istəyinizi bildirin. Cəmi bir neçə saniyə içində alış-veriş məbləğinizi hətta kartın son istifadə müddətinədək taksitləndirə bilərsiniz! Bundan başqa, banka müraciət edərək təlimatlı taksitləndirmə də etmək mümkündür.

BONUSLAR – ikiqat artdı!
Super Extra kartınızla Bazarstore mağazalar şəbəkəsində alış-veriş zamanı hesabınıza 4% bonus yüklənəcək

ENDİRİMLƏR – Sizə özəldir!
Super Extra Kartınız Sizə Bazarstore-un xüsusi endirim kampaniyalarından faydalanmaq imkanı verəcək!

ALIŞ-VERİŞ – POS-terminalı olan istənilən yerdən və internet üzərindən olacaq!
Çünki bu kart POS-terminalı olan istənilən obyektdən alış-veriş etmək, eləcə də, onlayn alışlar üçün nəzərdə tutulub. Ondakı məbləği heç bir halda nağdlaş- dırmaq mümkün deyil.

KREDİT ŞƏRTLƏRİ – xeyli rahatdır!

• Ekstre borcları və taksitlər hər ayın 1-dən 10-dək ödənilir;
• Hər ay xərclədiyiniz məbləğin 25%-ni ödəmək lazımdır;
• Ödəməsi gecikdiyində kart blok olunur;
• Bloklanan kartlar ödəniş edildikdən bir gün sonra aktivləşir;
• Aylıq faiz dərəcəsi cəmi %2-dir;
• Gecikmə olduğu halda (gecikmə faizi 3%-dir) bank bu məlumatı Mərkəzləşdirilmiş Kredit Reyestr xidməti ilə paylaşmağa məcburdur.

To join the 3D secure application, log in to the MilliKart «3D Secure» link.

Instructional installment

Installation on the \"Instructional Installment\" product - this payment is a payment of up to twelve months for any transaction made on credit card (over 50 AZN) within the period of the loan, applying within that month. That is, every transaction made within the month can be settled alone. This installment is interest-bearing, with a monthly interest rate of 2% and a one-time commission of 1%.

“Ekstre böl” operation

The deductible on the deductible item product is the payment of the most recent deductible amount deducted from the credit card by dividing it by up to 12 months for a loan term, applying for a subsequent withdrawal. This installment is interest-bearing, with a monthly interest rate of 2% and a one-time commission of 1%.

HOURS
: MINUTE